Supă West Lake
Supa West Lake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 179 calorii, 22g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, file de pește, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Arahide Din Africa De Vest, Supă De Arahide Din Africa De Vest, și Supă De Arahide Din Africa De Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați carnea cu 1 linguriță de sare, sos de soia și vin de orez și puneți deoparte.
Combinați bulionul și suspensia într-o cratiță medie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când bulionul fierbe și se îngroașă ușor. Reduceți căldura la foc mic.
Adăugați carnea măcinată marinată amestecând pentru a o rupe pe măsură ce o adăugați (amestecați ușor dacă folosiți pește). Când carnea sau peștele sunt doar fierte (aproximativ 30 de secunde pentru carne sau 2 minute pentru pește), adăugați albușuri stropindu-le în bulionul care fierbe și amestecând bulionul încet cu o pereche de bețișoare. Când albușurile sunt solidificate, cu aproximativ 30 de secunde mai mult, opriți focul.
Adăugați piper alb și mai multă sare după gust.
Adăugați coriandru tocat și amestecați pentru a încorpora.