Supa verde de Chile, pui și porumb ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 13 și costă $1.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 131 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, bulion de pui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Porumb dulce de pui și Chowder verde de Chile, Throwback Joi: Chowder De Porumb De Pui Verde Chile, și Cârnați De Pui Chile Verzi Prăjiți Și Ardei Poblano Umpluți Cu Porumb.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Totus Tuus Cava. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.