Supă ușoară de conopidă cu ghimbir proaspăt

Supa de conopidă ușoară cu ghimbir proaspăt este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 2 porții. Acest curs principal are 256 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, ceapă, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Supă Cremă Proaspătă De Conopidă, Conopidă curry și supă de ghimbir, și Conopidă Răcită Și Supă De Morcovi Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până la parfum, 1 minut.
Adăugați conopida și acoperiți. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie usor, 10 minute.
Adăugați ciorba de pui, ghimbirul și sarea; condimentează cu piper negru. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe până când conopida este fragedă, 30 de minute. Se răcește ușor.
Turnați supa într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted. Reveniți la oală și încălziți la foc mic.