Supă Thailandeză De Nucă De Cocos

Supă Thailandeză De Nucă De Cocos
Supa de nucă de cocos Thailandeză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 375 calorii, 28G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână frunze obișnuite de busuioc, suc de lămâie, bulion de pui din carton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Thailandeză De Nucă De Cocos, Supă Thailandeză De Nucă De Cocos (Tom Kha Gai), și Cea Mai Bună Supă Thailandeză De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, încălziți puiul și bulionul până la fierbere. Gatiti la foc mediu aproximativ 20 de minute sau pana cand sucul de pui este limpede atunci cand centrul celei mai groase parti este taiat (cel putin 165 litri f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți puiul din bulion pe farfurie. Măsurați 2 căni de bulion; se pune într-o cratiță de 3 litri. (Dacă este nevoie de mai mult lichid, adăugați apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Folosiți 2 furculițe pentru a tăia puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Adăugați la bulion în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați lapte de cocos, ciuperci, coajă de tei, suc de lămâie, ghimbir, sos de pește și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
GhimbirGhimbir
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De TeiCoaja De Tei
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
6
Se încălzește până la fierbere. Gatiti la foc mediu pana cand ciupercile sunt fragede, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
7
Scoateți supa de pe foc. Se amestecă busuiocul, coriandrul și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
BusuiocBusuioc
SupăSupă
8
Încingeți fiecare porție cu ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista