Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa simplă de conopidă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 139 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de conopidă, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Supă Simplă De Conopidă, Supă simplă cremoasă de conopidă și anghinare, și Conopidă Simplă.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Călește ceapa în unt timp de 5 minute. Se amestecă conopida și cartoful și se sotează încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Unt
Cartofi
Ceapă
3
Se toarnă bulionul, se fierbe, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 20 de minute sau până când toate legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Stoc
4
Adăugați laptele, amestecând bine pentru a amesteca. Condimentează cu sare și piper după gust.