Supa Reuben cremoasă rapidă necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 534 calorii, 27G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,28 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, jumătate și jumătate, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Supă Cremoasă De Ruben, Supă Cremoasă De Ruben, și Supă Rapidă Cremoasă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți pâinea de secară într-un prăjitor de pâine până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Secară
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
2
Se taie în cuburi.
3
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa si telina in unt pana se inmoaie, 5-10 minute. Se amestecă făina în amestecul de ceapă. Se amestecă treptat apa și bulionul în amestecul de ceapă. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se amestecă carnea de vită, jumătate și jumătate, 1 cană de brânză elvețiană și varza murată în oală. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand supa se ingroasa, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Carne De Vită
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Supă de oală în 8 boluri rezistente la cuptor. Acoperiți fiecare bol de supă cu cuburi de pâine și 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se fierbe supa în cuptorul preîncălzit până se topește brânza, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional