Supă rece de porumb de Avocado cu ulei de coriandru

Supă rece de porumb de Avocado cu ulei de coriandru
Supa rece de porumb de Avocado cu ulei de coriandru este un fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 234 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați avocado californian copt ferm, apă, Spicul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Supă rece de porumb de Avocado cu ulei de coriandru, Supă Rece De Avocado Cu Porumb Dulce Și Slănină, și Supă mexicană de coriandru rece de castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți porumbul pe raftul arzătorului cu gaz la foc mare, rotind ocazional cu clești, până când miezurile sunt carbonizate în pete, 4 până la 5 minute. (Alternativ, încălziți o tigaie uscată din fontă bine condimentată și prăjiți porumb la foc moderat, rotind ocazional, aproximativ 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
2
Transferați porumbul pe o tăietură și, când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați sâmburii din știulet cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați știuletul în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
3
Aduceți sâmburi, bucăți de știulete, 4 căni de apă, usturoi, sare și 1/2 cană de ceapă la fiert într-o cratiță de 3 litri și fierbeți până când lichidul se reduce la aproximativ 3 căni, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se răcește, neacoperit. Aruncați bucățile de știulete.
5
Amestec de porumb pur și simplu împreună cu chile și restul de 3/4 cană de ceapă într-un blender, apoi se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. Întoarceți bulionul la blenderul curățat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
6
Sfert, groapă, și coaja 1 avocado, apoi se adaugă la blender cu 2 linguri de suc de lămâie și pur până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Transferați supa într-un castron și acoperiți suprafața cu folie de plastic. Acoperiți vasul cu folie de plastic și supă rece cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Pur și simplu coriandru, ulei și sare în blenderul curățat, răzuind părțile laterale ale blenderului de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă uleiul într-o sită cu ochiuri fine curățate, așezată peste un castron și se lasă să se scurgă 15 minute (nu apăsați pe solide). Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1
Înjumătățiți și lăsați avocado rămas și scoateți bile mici din carne cu tăietor de pepene galben, apoi aruncați ușor cu sucul de lămâie rămas într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți împreună crema și restul de 2 linguri de apă într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema MexicanăCrema Mexicană
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Condimentați supa cu sare și Oală în 6 boluri de supă puțin adânci. Împărțiți bilele de avocado între boluri, apoi stropiți cu cremă și ulei de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Crema MexicanăCrema Mexicană
SareSare
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
1
* Supa poate fi răcită până la 1 zi.* Uleiul de Cilantro poate fi făcut cu 3 ore înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista