Supă rece de porumb de Avocado cu ulei de coriandru
Supa rece de porumb de Avocado cu ulei de coriandru este un fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 234 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați avocado californian copt ferm, apă, Spicul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Supă rece de porumb de Avocado cu ulei de coriandru, Supă Rece De Avocado Cu Porumb Dulce Și Slănină, și Supă mexicană de coriandru rece de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți porumbul pe raftul arzătorului cu gaz la foc mare, rotind ocazional cu clești, până când miezurile sunt carbonizate în pete, 4 până la 5 minute. (Alternativ, încălziți o tigaie uscată din fontă bine condimentată și prăjiți porumb la foc moderat, rotind ocazional, aproximativ 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
2
Transferați porumbul pe o tăietură și, când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați sâmburii din știulet cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați știuletul în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
3
Aduceți sâmburi, bucăți de știulete, 4 căni de apă, usturoi, sare și 1/2 cană de ceapă la fiert într-o cratiță de 3 litri și fierbeți până când lichidul se reduce la aproximativ 3 căni, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se răcește, neacoperit. Aruncați bucățile de știulete.
5
Amestec de porumb pur și simplu împreună cu chile și restul de 3/4 cană de ceapă într-un blender, apoi se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. Întoarceți bulionul la blenderul curățat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ardei Iute
Ceapă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
Bol
6
Sfert, groapă, și coaja 1 avocado, apoi se adaugă la blender cu 2 linguri de suc de lămâie și pur până se omogenizează.
Transferați supa într-un castron și acoperiți suprafața cu folie de plastic. Acoperiți vasul cu folie de plastic și supă rece cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
1
Pur și simplu coriandru, ulei și sare în blenderul curățat, răzuind părțile laterale ale blenderului de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă uleiul într-o sită cu ochiuri fine curățate, așezată peste un castron și se lasă să se scurgă 15 minute (nu apăsați pe solide). Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
1
Înjumătățiți și lăsați avocado rămas și scoateți bile mici din carne cu tăietor de pepene galben, apoi aruncați ușor cu sucul de lămâie rămas într-un castron.
Bateți împreună crema și restul de 2 linguri de apă într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Mexicană
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Condimentați supa cu sare și Oală în 6 boluri de supă puțin adânci. Împărțiți bilele de avocado între boluri, apoi stropiți cu cremă și ulei de coriandru.