Supă Prăjită De Usturoi-Cartofi
Supa prăjită de usturoi-cartofi este o fără gluten supă. Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pătrunjel, cartofi de copt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Cartofi Cu Usturoi Prăjit, Usturoi prăjit și supă de cartofi, și Usturoi Prăjit Și Supă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe fiecare cap de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați fiecare cap separat în folie de aluminiu.
Se coace la 350 timp de 1 oră; se lasă să se răcească 10 minute. Separați cuișoarele și stoarceți pentru a extrage 1/4 cană de pulpă de usturoi; aruncați pielea.
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Se adaugă ceapa, morcovul și usturoiul tocat și se fierbe 5 minute.
Adăugați cartofi, bulion, sare, piper și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful este fraged; îndepărtați frunza de dafin.
Combinați pulpa de usturoi și 2 căni de amestec de cartofi într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se întoarce pur în tigaie; se amestecă laptele și se gătește la foc mic până se încălzește bine.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul tocat.