Supă prăjită de portocale și ardei gras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa prăjită de portocale și ardei gras. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 151 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de margarină, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Ardei Gras Roșu Și Portocaliu Auriu, Supă De Ardei Gras Prăjită, și Ardei gras și supă de usturoi prăjită.
Instrucțiuni
Tăiați portocala în jumătate transversal; feliați aproximativ 1/4 inch de jos a fiecărei jumătăți, astfel încât să stea plat.
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de portocale, tăiate cu fața în sus și jumătățile de piper, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați ardeii cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați jumătățile de ardei într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 20 de minute; coaja. Strângeți sucul din portocală peste un castron la 1/4 cană egală; aruncați portocalele.
Puneți ardeii și sucul de portocale într-un robot de bucătărie sau blender; pus deoparte.
Încălziți margarina într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați ceapa și morcovul; saut 12 minute sau până când morcovul este fraged.
Adăugați amestecul de ceapă în robotul de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Combinați făina, bulionul și laptele în cratiță; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Se pune la foc mediu; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; adăugați amestec de piper, sare, piper și boia; fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Garnisiți cu portocale, dacă doriți.