Supa poloneză de cârnați ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 145 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de varză, bulion de pui, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Supă poloneză de cârnați, Cârnați polonezi și supă de varză / Crock Pot, și Cârnați și legume poloneze.
Instrucțiuni
1
Cârnați maro într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; scurgeți pe prosoape de hârtie și ștergeți cuptorul olandez curat cu un prosop de hârtie. Întoarceți cârnații la cuptorul olandez; adăugați fasolea și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.