Supă Picantă De Carne De Vită Cu Legume

Supă Picantă De Carne De Vită Cu Legume
Supa picantă de legume de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 281 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, busuioc, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma legumele mixte, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Încercați Supă picantă de carne de vită și legume, Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, și Tocană Picantă De Legume De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din friptură și tăiați-o în cuburi de 1 inch.
2
Puneți carnea într-o oală mare la foc mediu cu ulei, ceapă și usturoi și gătiți, amestecând, până când carnea se rumeneste și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă bulion, roșii și apă. Se amestecă legumele amestecate, ciupercile și țelina. Condimentează cu oregano, cimbru, busuioc, pătrunjel și cayenne. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 75 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Amestecați pastele și gătiți încă 10 minute, până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista