Supa picantă de porumb-brânză din sud-vest ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 189 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de Velveeta circulara, chipsuri de tortilla), lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Supă Picantă De Brânză De Porumb Sud-Vest, Salată Picantă De Fasole Și Porumb Sud-Vest, și Supă de fasole neagră și porumb + Quesadillas picante mexicane cu trei brânzeturi.
Instrucțiuni
1
Gatiti si amestecati porumbul si usturoiul in unt intr-o cratita mare la foc mediu-mare pana cand usturoiul este fraged. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția chipsurilor; gatiti pana cand VELVEETA este complet topita si supa este incalzita, amestecand ocazional.