Supă Miso-Scoică
Supa Miso-scoică ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 45 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți tofu de mătase, miso, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Miso De Scoici Cu Comori De Mare, Supă De Scoici / Supă Miso De Scoici, și Supă de scoici Miso cu ulei de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 4 căni de apă la fierbere la foc mare.
Adăugați scoicile, acoperiți și fierbeți până se deschid, aproximativ 4 minute. Folosind clești, transferați scoicile pe o farfurie mare.
Scoateți scoicile din scoici și rezervați; aruncați cojile.
Turnați încet bulionul de scoici într-un castron mare, oprindu-vă când ajungeți la nisipul de pe fund. Clătiți tigaia și puneți-o din nou pe aragaz.
Se toarnă bulionul de scoici înapoi în cratiță și se amestecă în miso până se omogenizează. Aduceți supa la foc mic la foc moderat.
Adăugați tofu și gătiți timp de 4 minute.
Întoarceți scoicile în supă pentru a le încălzi.
Presărați scallions deasupra și serviți imediat.
Note: o porție: Calorii 105 kcal, Proteine 15 gm, proteine din soia 3 gm, carbohidrați 6 gm, colesterol 31 mg, grăsimi totale 9 gm, grăsimi saturate .2 mg