Supă Miso-Scoică

Supă Miso-Scoică
Supa Miso-scoică ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 45 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți tofu de mătase, miso, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Miso De Scoici Cu Comori De Mare, Supă De Scoici / Supă Miso De Scoici, și Supă de scoici Miso cu ulei de pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți 4 căni de apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați scoicile, acoperiți și fierbeți până se deschid, aproximativ 4 minute. Folosind clești, transferați scoicile pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Scoateți scoicile din scoici și rezervați; aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
4
Turnați încet bulionul de scoici într-un castron mare, oprindu-vă când ajungeți la nisipul de pe fund. Clătiți tigaia și puneți-o din nou pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă bulionul de scoici înapoi în cratiță și se amestecă în miso până se omogenizează. Aduceți supa la foc mic la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
MisoMiso
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați tofu și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
7
Întoarceți scoicile în supă pentru a le încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
8
Presărați scallions deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
9
Note: o porție: Calorii 105 kcal, Proteine 15 gm, proteine din soia 3 gm, carbohidrați 6 gm, colesterol 31 mg, grăsimi totale 9 gm, grăsimi saturate .2 mg
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De Proteine Din SoiaPulbere De Proteine Din Soia
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista