Rețeta supa Miso de scoici Sea Treasure este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 6 și costă 4,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 43 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miso, ghimbir, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o supă destul de scumpă pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Scoici / Supă Miso De Scoici, Supă de scoici Miso cu ulei de pătrunjel, și O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Strângeți ghimbirul dezghețat peste castron mic pentru a extrage 1 linguriță de suc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Ghimbir
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați 2 căni Dashi și 2 căni de apă într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dashi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați scoici. Acoperiți; fierbeți până se deschid scoicile, aproximativ 10 minute (aruncați scoicile care nu se deschid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
4
Se ia de pe foc.
5
Transferați scoicile în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Scoateți carnea din coji; rezervați carnea și cojile separat. Tulpina bulion și orice sucuri acumulate prin filtru fin căptușite cu filtru de cafea. Întoarceți bulionul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Coji De Paste
Bulion
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se amestecă misos alb și roșu în castron. Aduceți bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați 1/4 cană de bulion la miso; se amestecă până se dizolvă miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Miso
9
Bateți miso în bulion în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați suc de ghimbir rezervat și sos de soia. Păstrați cald la foc mediu-mic (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ghimbir
Sos De Soia
11
Așezați 1 coajă de scoică în fiecare castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Așezați 3 bucăți de carne de scoică în fiecare coajă. Se toarnă bulionul peste; se presară cu ceapă.
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.