Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa Miso cu ciuperci duble. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 116 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, sos de soia, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Supă de tofu și ciuperci Miso, Supă Miso cu trei ciuperci și Tofu, și Supă consistentă de ciuperci Shiitake și Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați ciupercile buton și tofu de mătase și fierbeți până când ciupercile sunt fragede. Scoateți aproximativ 1/2 cană de bulion și amestecați-l în 2 linguri de miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Silken Tofu
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
2
Se amestecă până se omogenizează și se adaugă în oală. Gustați și, dacă este nevoie de mai mult miso, repetați procesul cu o altă lingură de miso. Lăsați supa să fiarbă încă aproximativ 5 minute fără a fierbe și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miso
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură