Supa de rețetă Minestrone ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 6 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 30. O porție conține 46 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o supă foarte prietenoasă cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați 1/4 cană de pansament italian Kraft zesty, parmezan, coji de paste și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Minestrone, Supă Minestrone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Supă Minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți pansamentul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, țelina și morcovii; gatiti 2 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se toarnă în aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Adăugați fasole, roșii, bulion, apă și condimente; se amestecă. Acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Gatiti la 6 ore mici (sau la 3 ore mari).
6
Se amestecă macaroane; gatiti 10-15 min. sau până când macaroanele sunt fragede. Se acoperă cu brânză chiar înainte de servire.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.