Reteta supa Minestrone este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel principal are 408 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 2,27 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline extravirgin, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 271 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă Minestrone, Supă Minestrone, și Supă Minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 înmuiați fasolea peste noapte în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți fasolea, clătiți-o și puneți-le într-o cratiță mare sau oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați sare de porc sau pancetta și 6 căni de bulion. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți ușor timp de aproximativ 1 oră. 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Încălziți uleiul într-un vas mare separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se adauga legumele tocate (ceapa, telina, morcovul, usturoiul, patrunjelul) si saut ușor 5-8 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați legumele și roșiile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Adăugați restul de 5 căni de bulion. Se fierbe timp de 40 până la 50 de minute sau până când legumele sunt fragede.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Scoateți carnea de porc sau pancetta de sare din fasole. Tăiați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
9
Transferați jumătate din fasole într-un robot de bucătărie sau într-un blender și amestecați într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați piure de fasole în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
11
Adăugați fasolea întreagă rămasă, bulionul și carnea de porc tăiată cubulețe în legume.4 fierbeți 5 minute mai mult. Condimentează supa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional