Supă Mexicană De Chiftele

Supă Mexicană De Chiftele
Supa mexicană de chiftele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 320 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, apă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă Mexicană De Chiftele, Supă Mexicană De Chiftele, și Supă Mexicană De Chiftele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și jumătate din jalapeos și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați dovleceii, 1 1/2 lingurițe de oregano uscat, dacă folosiți, și 1/4 linguriță de chimen și gătiți, amestecând, până când dovlecelul începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
ChimenChimen
4
Adăugați bulionul, apa, roșiile, 1 1/4linguri de sare și 1/2 linguriță de piper negru; aduceți la foc mic. Se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
TomateTomate
BulionBulion
ApăApă
SareSare
5
Între timp, într-un castron mediu, combinați carnea de vită măcinată, usturoiul, jalapeo-ul rămas, 1/4 linguriță chimen, 3/4 linguriță oregano uscat sau 1 lingură de oregano proaspăt, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru, firimiturile de pâine și oul. Formați amestecul în 24 de chiftele, cu diametrul de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
ChifteleChiftele
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați chiftelele și porumbul în supă și fierbeți până când chiftelele sunt gata, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie și restul de 1 lingură de oregano proaspăt, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ChifteleChiftele
PorumbPorumb
SupăSupă
7
Recomandarea vinului: oregano, jalapeos și chimenul de aici ar oferi majorității vinurilor o alergare pentru banii lor, dar un Zinfandel roșu robust este suficient de picant și bogat pentru a face față acelor ingrediente puternice fără a tresări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ChimenChimen

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista