Supă marocană de roșii și naut cu cuscus
Supa marocană de roșii și naut cu cuscus este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 388 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suc de lămâie, pastă de harissa, bulion de legume și ceapă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 267 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă De Năut Cu Cuscus De Roșii Marocane, Souper SUNDAY se întoarce + supă marocană de năut și cuscus, și Salată marocană de cuscus și năut.
Instrucțiuni
Răsturnați cuscusul într-un castron, condimentați cu sare și piper și amestecați prin 1 lingură de ulei.
Se toarnă peste suficient stoc fierbinte doar pentru a acoperi și acoperi vasul cu folie alimentară și se lasă deoparte.
Încălziți restul de ulei într-o cratiță și gătiți ușor ceapa și morcovul timp de 8 minute până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți încă 2 minute, apoi amestecați ras el hanout și harissa și gătiți încă un minut.
Se toarnă roșiile și bulionul și se amestecă totul bine. Se condimentează, se adaugă năutul și se fierbe totul ușor timp de 20 de minute până se îngroașă ușor, apoi se strecoară peste lămâie.
Descoperiți cuscusul și pufați-l cu o furculiță. Puneți supa în boluri, acoperiți fiecare cu o movilă de cuscus, împrăștiați cu coriandru și serviți cu harissa suplimentară pentru cei care o doresc.