Supă marocană de roșii și naut cu cuscus

Supă marocană de roșii și naut cu cuscus
Supa marocană de roșii și naut cu cuscus este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 388 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suc de lămâie, pastă de harissa, bulion de legume și ceapă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 267 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă De Năut Cu Cuscus De Roșii Marocane, Souper SUNDAY se întoarce + supă marocană de năut și cuscus, și Salată marocană de cuscus și năut.

Instrucțiuni

1
Răsturnați cuscusul într-un castron, condimentați cu sare și piper și amestecați prin 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă peste suficient stoc fierbinte doar pentru a acoperi și acoperi vasul cu folie alimentară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți restul de ulei într-o cratiță și gătiți ușor ceapa și morcovul timp de 8 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți încă 2 minute, apoi amestecați ras el hanout și harissa și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El HanoutRas El Hanout
HarissaHarissa
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Se toarnă roșiile și bulionul și se amestecă totul bine. Se condimentează, se adaugă năutul și se fierbe totul ușor timp de 20 de minute până se îngroașă ușor, apoi se strecoară peste lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Descoperiți cuscusul și pufați-l cu o furculiță. Puneți supa în boluri, acoperiți fiecare cu o movilă de cuscus, împrăștiați cu coriandru și serviți cu harissa suplimentară pentru cei care o doresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
HarissaHarissa
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista