Supa italiană de dovlecei este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 341 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, sare, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Dovlecei Italieni, Caserola Italiană De Dovlecei, și Lasagna Italiană De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, cârnați maro cu ceapă; scurgeți excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați următoarele opt ingrediente; acoperiți și fierbeți 1 oră. Se amestecă dovlecelul și se fierbe 10 minute.