Supă Gyro
Supa Gyro este o fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită căței de usturoi, maghiran, rozmarin și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 25 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Gyro sandwich cu brânză la grătar (alias Gyro Melt), Brânză la grătar Gyro de pui (alias topitura Gyro), și Gyro.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți mielul până nu mai este roz; scurgere.
Transfer la un 4-sau 5-qt. aragaz lent.
Adăugați apa, roșiile, ceapa, vinul, menta, usturoiul, maghiranul, rozmarinul, sarea și piperul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când aromele sunt amestecate.
Serviți cu iaurt și brânză feta, dacă doriți.