Topiți untul și uleiul într - o tigaie mare la foc mediu până când dispare spuma, amestecați friptura, ceapa și usturoiul și gătiți și amestecați până când carnea și ceapa se rumenesc aproximativ 10-15 minute.Apoi, amestecați făina, cimbru, sare și piper, presărați făina peste carnea rumenită și amestecați la coat.In o oală mare adăugați bulionul de legume, cuburile oxo, sosul Worcestershire, roșiile tăiate cubulețe, ardeiul roșu tăiat cubulețe și amestecul de carne; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 45 de minute până la o oră.Apoi adăugați cartofii, morcovii, țelina, ciupercile și poblano chile și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede și supa s-a îngroșat.Dacă vi se pare supa prea groasă, adăugați mai mult bulion de legume, puțin câte puțin.Chiar înainte de servire, amestecați busuiocul proaspăt tocat în supă.