Supă fierbinte și acră de Tofu

Supă fierbinte și acră de Tofu
Supa fierbinte și acră de Tofu ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 51 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, sos de piper, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Supă caldă și acră, Supă caldă și acră cu Tofu, și Supă de legume fierbinte și acră cu Tofu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile în apă fierbinte aproximativ 20 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Clătiți cu apă caldă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Scoateți și aruncați tulpinile; tăiați capacele în benzi subțiri.
3
Încălziți ciupercile și ingredientele rămase, cu excepția tofu-ului, până la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 5 minute. Se amestecă tofu. Acoperiți și fierbeți 3 până la 5 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista