Supa dulce de nucă de cocos cu perle de fructe este o fără gluten și vegan supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de zahăr de palmier, apă de nucă de cocos, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Perle Tapioca Cu Nucă De Cocos Dulce Și Cantelope, Perle de Tapioca cu nucă de cocos dulce și pepene galben, și Perle De Caise-Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați laptele de cocos și zahărul, bateți până se dizolvă complet. Se diluează cu apă de cocos până la consistența dorită, între 2 și 2 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se amestecă sucul de lămâie și sarea după gust, apoi se răcește la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Pentru perle de fructe: într-un blender, combinați sucul de fructe cu alginat de sodiu și amestecați până se omogenizează. Se strecoară într-un castron larg și se lasă să stea câteva minute pentru ca bulele mari de aer să se disperseze. Între timp, combinați apa și clorura de calciu într-un castron mare și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Folosind o seringă sau marginea unei linguri, adăugați suc de fructe picătură cu picătură în baie de apă. Aruncați sucul de la o înălțime mică pentru a menține perlele relativ rotunde și uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Lăsați perlele să stea în baie de apă timp de un minut, apoi gustați una. Dacă pielea este prea subțire și izbucnește prea ușor (probabil în mâini), lăsați să stea încă unul sau două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Când toate perlele sunt setate, transferați la filtru și clătiți sub apă rece pentru a îndepărta gustul amar al băii de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Așezați perlele în partea de jos a bolurilor de supă și deasupra cu bulion de nucă de cocos răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat