Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de mazăre și linte divizată la cuptor. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.23 pe portie. O porție conține 221 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, bulion de pui, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este super. Încercați Piept de pui cu OS (despicat) cu usturoi crocant la cuptor, Supă De Mazăre Și Linte Despicată Cu Slănină Canadiană (Crock Pot), și Supă de roșii și linte uscate la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 11 ingrediente într-un cuptor olandez rezistent la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 2 ore sau până când mazărea și lintea sunt fragede.