Supă de șuncă și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de șuncă și fasole. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 73 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de OS de șuncă, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea.
Așezați fasolea într-un cuptor olandez de 6 litri; adăugați apă la 2 inci deasupra fasolei și înmuiați 8 ore.
Saut șuncă, ceapă și usturoi în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați fasole, OS de șuncă, bulion de pui și ardei roșu. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă și supa s-a îngroșat.
Se servește cu crutoane de pâine de porumb.