Rețeta de Supă de vită și orz poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . Această rețetă are 14 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 124 de calorii . Pentru 1,05 dolari per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Nu mulți oameni au preparat această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de oregano, țelină, morcovi și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 56% , ceea ce este destul de bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de vită și orz la slow cooker , Supa de orz cu ciuperci și Salata de orz cu legume .
Instrucțiuni
1
Într-o oală, combinați primele 10 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 25 de minute, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați supa, mazărea și fasolea. Fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 10 minute.