Supă de vită și orz

Rețeta de Supă de vită și orz poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . Această rețetă are 14 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 124 de calorii . Pentru 1,05 dolari per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Nu mulți oameni au preparat această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de oregano, țelină, morcovi și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 56% , ceea ce este destul de bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de vită și orz la slow cooker , Supa de orz cu ciuperci și Salata de orz cu legume .
Instrucțiuni
Într-o oală, combinați primele 10 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 25 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați supa, mazărea și fasolea. Fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 10 minute.
Adăugați sare condimentată.