Supă De Varză Murată I

Supă De Varză Murată I
Supă de varză murată s-ar putea să fiu doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de orz, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Supă De Varză Murată, Supă De Varză Murată, și Supă De Cârnați Cu Varză Murată.

Instrucțiuni

1
Ciuperci abrupte în 1 1/2 căni de apă clocotită până când sunt moi și le puteți toca (eu folosesc un robot de bucătărie). Salvați apa pentru a adăuga la supă. Îi conferă o culoare bogată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Puneți varză murată, suc de varză murată și 1 1/2 litri de apă în oala de supă (cuptorul olandez de 5 litri este bine). Aduceți la fierbere, adăugați ciuperci tocate și apă de ciuperci. Reduceți focul și fierbeți timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați orz (asigurați-vă că îl clătiți mai întâi), gătiți până când orzul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
4
Între timp, topiți untul și sotati ceapa până când sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați făina în amestecul de ceapă pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați o parte din lichidul care fierbe din supă în amestecul de ceapă și, când este neted, adăugați la supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
7
Se adaugă sare și piper după gust. Dacă supa este prea groasă pentru gustul dvs., adăugați puțin mai mult suc de varză murată amestecat cu apă. Poftă bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista