Supă De Varză Murată
Supa de varză murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 341 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 2074 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați varză murată, bulion de vită, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Varză, Supă De Varză, și Supă De Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rumeniti carnea de vita macinata si dati deoparte scurgand grasimea din tigaie.
Încălziți uleiul în tigaie.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Adăugați orezul și prăjiți câteva minute.
Adăugați bulionul și deglazați tigaia.
Adăugați carnea de vită, roșiile, varza murată, boiaua, frunzele de dafin, sarea și piperul și dați la fiert.
Reduceți focul și fierbeți până când orezul este fiert, aproximativ 20 de minute (50 de minute pentru orezul brun).
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul. 1
Se servește garnisit cu smântână. Notă: prefer supele mele să fie mai mult ca tocanele, așa că am folosit doar 3 căni de lichid, dar dacă preferați ceva mai supier, continuați și folosiți în schimb 4 căni de lichid.