Supă De Varză
Supa de varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 488 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 424 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați varză, supă de roșii, orez convertit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 94%. Încercați Supă De Varză, Supă De Varză, și Supă De Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul convertit și 3 căni de apă la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Încălziți o oală mare de supă la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Se amestecă 2 căni de apă, orez fiert, sos de paste, supă de roșii, varză, ceapă, sare, piper negru și sos fierbinte în carne de vită. Aduceți supa la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și acoperiți. Fierbeți până când varza este moale și fragedă, 20 până la 30 de minute.