Supă de tăiței din Malaezia cu pui

Supa de tăiței din Malaezia cu pui este o lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 320 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de capace de ciuperci shiitake, scorțișoară măcinată, sos de pește thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rețetă de supă de tăiței de pui din Malaezia (ipoh Sar Hor Fun) , Beehoon Kerabu Din Malaezia (Salată De Tăiței De Orez), și Supă De Tăiței De Pui Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 8 minute sau pana se rumeneste, amestecand continuu.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați ghimbir, chimen, fenicul, scorțișoară, usturoi și anason stelat în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu. Se amestecă puiul, ciupercile, sosul de pește și bulionul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 12 minute. Aruncați anasonul stelar. Se amestecă piperul.
Așezați 3/4 cană de tăiței în fiecare din cele 4 boluri. Puneți 1 cană de supă în fiecare castron; presărați fiecare porție cu 1 lingură de ceapă.