Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză
Supa de tăiței de vită taiwaneză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.49 pe portie. O porție conține 742 calorii, 23g de proteine, și 51G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână tăiței largi de ou, ghimbir, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză, Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză, și Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coaste scurte, usturoi, ghimbir și fulgi de piper într-un aragaz lent.
Se toarnă KC Masterpiece sos de grătar cu zahăr brun și bulion peste coaste. Acoperiți și gătiți la maxim 4-5 ore sau până când carnea este fragedă, dar nu se destramă.
Scoateți carnea; așezați pe o tăietură. Se strecoară lichidul de gătit într-o oală mare. Aruncați oasele și grăsimile și tăiați carnea în cuburi mari. Îndepărtați orice grăsime din bulion și adăugați carne, țelină, morcov și spanac. Fierbeți supa aproximativ 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Așezați tăiței în boluri calde de supă, supă fierbinte peste tăiței și presărați coriandru.