Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză

Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză
Supa de tăiței de vită taiwaneză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.49 pe portie. O porție conține 742 calorii, 23g de proteine, și 51G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână tăiței largi de ou, ghimbir, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză, Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză, și Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coaste scurte, usturoi, ghimbir și fulgi de piper într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se toarnă KC Masterpiece sos de grătar cu zahăr brun și bulion peste coaste. Acoperiți și gătiți la maxim 4-5 ore sau până când carnea este fragedă, dar nu se destramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Zahăr BrunZahăr Brun
BulionBulion
CarneCarne
CoasteCoaste
3
Scoateți carnea; așezați pe o tăietură. Se strecoară lichidul de gătit într-o oală mare. Aruncați oasele și grăsimile și tăiați carnea în cuburi mari. Îndepărtați orice grăsime din bulion și adăugați carne, țelină, morcov și spanac. Fierbeți supa aproximativ 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SpanacSpanac
MorcovMorcov
țelinățelină
BulionBulion
CarneCarne
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Așezați tăiței în boluri calde de supă, supă fierbinte peste tăiței și presărați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
PastePaste
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista