Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză

Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de tăiței de vită taiwaneză ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 1228 calorii, 50g de proteine, și 77g de grăsime. Pentru $5.71 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, scallions, tăiței de grâu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mandarina, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Ceai De Mandarină ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză, Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză, și Supă De Tăiței Danzai Taiwaneză.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă, sos de soia, vin de orez, zahăr brun, ghimbir, părți albe de scallion, usturoi, tulpini de coriandru, coajă de mandarină, anason stelat și fulgi de ardei roșu la fiert într - o oală de 5 până la 6 litri, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Vin De OrezVin De Orez
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
MandarinăMandarină
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați coaste scurte și fierbeți ușor, acoperite, întorcându-se ocazional, până când carnea este foarte fragedă, dar nu se destramă, 2 1/4 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Lăsați carnea să stea în lichid de gătit, neacoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați carnea pe o tăietură cu clești și aruncați oasele și membranele, apoi tăiați carnea peste Bob în felii groase de 1/2 inch. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Se toarnă bulionul de vită printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron și se aruncă solidele. Degresați grăsimea din lichidul de gătit și transferați lichidul într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați bulion de pui și carne și reîncălziți supa la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
7
Între timp, gătiți tăiței într - o oală de 6 până la 8 litri de apă clocotită (nesărată) până se înmoaie, aproximativ 7 minute (14 până la 15 minute pentru linguine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scurgeți bine tăiței într-o strecurătoare și împărțiți-le în 4 boluri mari de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Bulion de oală peste tăiței și deasupra cu carne, verdeață de scallion, muguri de fasole, verdeață de muștar murat, crenguțe de coriandru și chile roșu (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verdeață De Muștar MuratVerdeață De Muștar Murat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
* Disponibil pe unele piețe asiatice.
11
** Disponibil pe unele piețe asiatice și Uwajimaya (800-889-1928).
1
Bulionul de carne și carne de vită poate fi gătit și strecurat cu 3 zile înainte. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește carnea în bulion, acoperită. Degresați grăsimea înainte de a adăuga bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista