Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de tăiței de vită taiwaneză ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 1228 calorii, 50g de proteine, și 77g de grăsime. Pentru $5.71 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, scallions, tăiței de grâu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mandarina, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Ceai De Mandarină ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză, Supă De Tăiței De Vită Taiwaneză, și Supă De Tăiței Danzai Taiwaneză.
Instrucțiuni
1
Aduceți apă, sos de soia, vin de orez, zahăr brun, ghimbir, părți albe de scallion, usturoi, tulpini de coriandru, coajă de mandarină, anason stelat și fulgi de ardei roșu la fiert într - o oală de 5 până la 6 litri, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Umăr
Chile Scotch Bonet, Tocat
Vin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Mandarină
1 Kg Tortillas De Maíz
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați coaste scurte și fierbeți ușor, acoperite, întorcându-se ocazional, până când carnea este foarte fragedă, dar nu se destramă, 2 1/4 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Lăsați carnea să stea în lichid de gătit, neacoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați carnea pe o tăietură cu clești și aruncați oasele și membranele, apoi tăiați carnea peste Bob în felii groase de 1/2 inch. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Se toarnă bulionul de vită printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron și se aruncă solidele. Degresați grăsimea din lichidul de gătit și transferați lichidul într-o cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați bulion de pui și carne și reîncălziți supa la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
7
Între timp, gătiți tăiței într - o oală de 6 până la 8 litri de apă clocotită (nesărată) până se înmoaie, aproximativ 7 minute (14 până la 15 minute pentru linguine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Scurgeți bine tăiței într-o strecurătoare și împărțiți-le în 4 boluri mari de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Bulion de oală peste tăiței și deasupra cu carne, verdeață de scallion, muguri de fasole, verdeață de muștar murat, crenguțe de coriandru și chile roșu (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verdeață De Muștar Murat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Picături De Sos De Soia
Ardei Iute Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
10
* Disponibil pe unele piețe asiatice.
11
** Disponibil pe unele piețe asiatice și Uwajimaya (800-889-1928).
1
Bulionul de carne și carne de vită poate fi gătit și strecurat cu 3 zile înainte. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește carnea în bulion, acoperită. Degresați grăsimea înainte de a adăuga bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch