Supă De Tăiței De Vită Coreeană Ramyun Picantă De Casă În Stil Shin Cup

Supă De Tăiței De Vită Coreeană Ramyun Picantă De Casă În Stil Shin Cup
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de tăiței Coreeană Ramyun de vită picantă de casă în stil Shin Cup. Această rețetă servește 4. O porție conține 1113 calorii, 48G de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $7.26 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 447 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Un amestec de sare și piper kosher, kimchi de varză, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă Picantă De Tăiței De Vită Coreeană, Tăiței coreeni picante cu muguri de fasole Mung (Sukju Ramyeon), și Supă picantă coreeană de tăiței Ramen # pullupachair pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți kombu cu 1 litru de apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți imediat căldura la minim și adăugați niboshi sau katsuobushi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
KombuKombu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Lăsați să se absoarbă timp de 15 minute, apoi scurgeți bulionul și aruncați solidele. Pune deoparte. În timp ce bulionul fierbe, tocați aproximativ 8 scallions și dați deoparte. Tăiați fin restul de 4 scallions și dați-le la frigider într-un recipient sigilat până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez greu sau oală de stoc la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați câte coaste scurte se potrivesc într-un singur strat și gătiți, rotind ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
5
Transferați într-un castron mare și repetați până când coastele scurte se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați ceapa (tăiată în jos) și ghimbirul în oală și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați 6 căței de usturoi și scallions tocate aproximativ și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți coaste scurte în oală împreună cu gochujang și doubanjiang. Se amestecă pentru a acoperi legumele și carnea de vită în amestec de condimente, apoi se adaugă bulion de kombu strecurat și bulion de pui, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă cu capacul ușor crăpat și se gătește până când carnea de vită se separă ușor de oase, aproximativ 4 ore. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați să se răcească și transferați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
GochujangGochujang
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
KombuKombu
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Când este gata să continuați, strecurați supa printr-o strecurătoare cu plasă fină (dacă este refrigerată peste noapte, va trebui să o reîncălziți ușor până se lichefiază).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Transferați lichidul într-o oală medie și îndepărtați orice exces de grăsime. Alegeți coaste scurte și transferați într-un castron. Aruncați solidele rămase. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, alegeți carnea de pe oasele scurte ale coastei și transferați-o pe o tăietură. Aruncați oasele. Se toacă aproximativ carnea și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați kochukaru la bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
11
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste oală și strecurați sucul de kimchi în bulion. Se toacă fin usturoiul cu o presă de usturoi sau un microplan și se amestecă în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
KimchiKimchi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Presă De UsturoiPresă De Usturoi
MicroplanMicroplan
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați sos de soia. Condimentați bulionul după gust cu sare, piper și extra kochukaru și gochujang dacă se dorește o aromă mai picantă. Aduceți la foc mic și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GochujangGochujang
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
15
Adăugați Coasta scurtă tocată și gătiți, aruncând ocazional, până când se crispează în pete și se rumenesc bine, cu aproximativ 5 minute mai mult.
16
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
17
Gatiti taiteii ramen conform instructiunilor pachetului. Împărțiți în boluri individuale de servire preîncălzite. Se acoperă cu bulion, urmat de carne de vită crocantă și ciuperci, scallions feliate, kimchi și un ou fiert moale împărțit în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
KimchiKimchi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
18
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate51
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista