SUPĂ DE TĂIȚEI DE PUI UȘOR CREMOASĂ

SUPĂ DE TĂIȚEI DE PUI UȘOR CREMOASĂ
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați supa de tăiței de pui ușor cremoasă. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 10 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 148 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Tăiței De Pui Ușor Cremoasă, Supă De Tăiței De Pui Ușor Cremoasă, și Easy Slow Cooker Supă Cremoasă De Tăiței De Pui.

Ingrediente

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Albarino, Chardonnay Neacoperit

Sauvignon Blanc, Albarino și Chardonnay neacoperit sunt alegeri excelente pentru supa de tăiței de pui. Chardonnay neacoperit sau ușor înmuiat funcționează bine cu supa dvs. standard de tăiței de pui. Dacă aveți un bulion foarte herby, încercați un Sauvignon Blanc. Dacă adăugați lămâie, optați pentru un Albari Ecomo. Merry Edwards Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Merry Edwards Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)
Merry Edwards Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2016 acest vin vibrant ne întâmpină cu parfumul delicat de iasomie, caprifoi și flori de cireș, împreună cu portocala de sânge și coaja de tei. Piersica albă coaptă, nectarina, mărul Pink Lady și Pera asiatică Adaugă dimensiuni interesante. Brioșa prăjită, alunele și ceaiul de hibiscus își extind și mai mult natura elegantă. Palatul este o reflectare sporită a aromei, izbucnind cu mai multe citrice și fructe de piatră și arătând un pic din mineralitatea pietrei umede care se va dezvolta cu timpul. Finisajul lung, stratificat, urmează doar un indiciu de grapefruit roz dulce.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista