Supă De Tortilla Jamaicană

Supa de Tortilla jamaicană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8. O porție conține 199 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți jumătăți de piept de pui, granule de bouillon de pui, sos de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare sunt Supa Jamaican-carne de vită și aromă de dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, Supă de Tortilla prăjită la foc cu fâșii de tortilla Ancho, și Jamaican sunca si supa de fasole.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar exterior sau interior la foc mediu. Grătați sânii de pui timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se fierb.
Scoateți din grătar și tăiați-l în bucăți.
Într-o oală mare, combinați puiul, apa, bulionul și morcovul. Condimentează cu ienibahar, cimbru, scorțișoară, ghimbir și usturoi. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 10 minute sau până când morcovii sunt fragede.
Se toarnă roșiile, laptele de cocos și sosul de ardei iute.
Se încălzește, dar nu se fierbe.
Puneți în boluri și acoperiți cu brânză mozzarella mărunțită și fâșii de tortilla. Strângeți sucul pe supă din pene de var.