Supă de stridii cu praz încrețit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de stridii cu praz încrețit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă 77 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână cayenne, cartofi roșii, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bisque de ceapă cu praz încrețit și rozmarin, Fasole Verde Lămâie Cu 3 Ingrediente Cu Praz Încrețit, și Salată De Sfeclă Prăjită Cu Praz Încrețit Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați prazul transversal în lungimi de 2 inci, apoi tăiați longitudinal în suficiente benzi foarte subțiri pentru a măsura 2 căni. Spălați fâșiile de praz într-un castron cu apă rece, agitându-le, apoi ridicați-le și uscați-le.
Încălziți uleiul într-o cratiță grea adâncă de 4 litri până când înregistrează 360 F pe termometru. Prăjiți prazul în 8 loturi, amestecând, până devin aurii, aproximativ 10 secunde pe lot.
Transferați ca prăjit cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Se răcește complet (prazul va fi crocant pe măsură ce se răcește).
Alegeți stridiile, aruncând orice bucăți de coajă și clătiți bine. Spălați prazul tocat într-un castron cu apă rece, agitându-i, apoi ridicați-l și scurgeți-l bine. Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch. Gatiti prazul, cartofii si sarea in unt intr-o cratita grea de 4 litri, acoperita, la foc mic, amestecand ocazional, pana cand prazul devine auriu si cartofii incep sa se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Adăugați apă și fierbeți, acoperit, la foc moderat până când cartofii sunt foarte fragezi, aproximativ 10 minute. Ciorba pur și simplu în loturi într-un blender până când este foarte netedă (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferându-vă într-un castron.
Întoarceți supa în cratiță.
Adăugați lichior de stridii și jumătate și aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând ocazional (nu fierbeți).
Adăugați stridii și cayenne și gătiți, amestecând ocazional, doar până când stridiile devin pline și marginile se ondulează, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare.
Serviți supa acoperită cu praz prăjit.
* Prazul prăjit poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat într-o pungă de plastic sigilată la temperatura camerei.* Baza de supă (fără lichior de stridii, jumătate și jumătate, stridii și cayenne) poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită.