Supa de dovlecei Butternut cu o lovitură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 313 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 380 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte de nucă de cocos, cimbru, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Squash Butternut : Squash Butternut, supă de pere și iaurt, Supă de Squash Butternut cu semințe de Squash Curry, și 2ways2percent: Pizzan de Squash Butternut și piure cremos de Squash Butternut cu scoici și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, ghimbirul și ardeiul jalapeno; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați dovlecelul de butternut și bulionul de pui și dați la fiert la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
3
Se amestecă laptele evaporat, laptele de cocos, zahărul, sarea și piperul. Gatiti si amestecati inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Suc De Lămâie, Opțional
4
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa chiar în vasul de gătit. Se toarnă în boluri și se ornează cu smântână și cimbru pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat