Supă de Sorrel și orez

Supă de Sorrel și orez
Supa de măcriș și orez ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 164 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă $1.98 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, iaurt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Măcriș, Supă De Măcriș, și Supa de măcriș a lui Joan.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa, orezul și usturoiul. Acoperiți; reduceți căldura la minim. Se fierbe 20 de minute sau până când orezul este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați măcriș, sare și piper; gătiți, neacoperit, 1 minut sau până când măcrișul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
SorrelSorrel
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Puneți iaurtul într-un castron. Adăugați treptat 3/4 cană de amestec de bulion la iaurt, amestecând constant cu un bici. Se amestecă amestecul de iaurt în amestecul de bulion rămas în tigaie și se gătește la foc mic 1 minut sau până se încălzește bine (nu se fierbe). Se toarnă supa în boluri și se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista