Supă de Sorrel și orez
Supa de măcriș și orez ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 164 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă $1.98 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, iaurt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Măcriș, Supă De Măcriș, și Supa de măcriș a lui Joan.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați ceapa, orezul și usturoiul. Acoperiți; reduceți căldura la minim. Se fierbe 20 de minute sau până când orezul este fraged, amestecând ocazional.
Adăugați măcriș, sare și piper; gătiți, neacoperit, 1 minut sau până când măcrișul se ofilește.
Puneți iaurtul într-un castron. Adăugați treptat 3/4 cană de amestec de bulion la iaurt, amestecând constant cu un bici. Se amestecă amestecul de iaurt în amestecul de bulion rămas în tigaie și se gătește la foc mic 1 minut sau până se încălzește bine (nu se fierbe). Se toarnă supa în boluri și se presară cu pătrunjel, dacă se dorește.