Supă de sfeclă prăjită cu CR Aproxme fra aprox. che

Supă de sfeclă prăjită cu CR Aproxme fra aprox. che
Supa de sfeclă prăjită cu CR fra fra FRA este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, ulei de măsline, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Supă De Sfeclă Prăjită Cu CR Aproxme Fra Aprox. Che, Ciorbă de sfeclă prăjită cu cimbru, lămâie și CR Aproxme fra aprox. che, și Supă prăjită de dovleac cu cremă Fraiche.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înfășurați sfecla în folie și prăjiți până se înmoaie când este străpunsă cu furculița, aproximativ 1 oră. Mișto. Cojiți sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Tăiați 1/4 din 1 sfeclă în cuburi de 1/4 inch; rezervă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
3
Tăiați sfecla rămasă în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
4
Topiți untul cu ulei într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați prazul, ceapa și țelina și gătiți până începe să se rumenească, amestecând frecvent, aproximativ 13 minute. Se amestecă ghimbir, ienibahar, piper alb și bucăți de sfeclă de 1/2 inch. Gatiti pana cand legumele incep sa se lipeasca de fundul oalei, amestecand frecvent, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
LegumeLegume
IenibaharIenibahar
țelinățelină
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
SfeclăSfeclă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați 2 căni de apă, frunze de dafin, crenguță de cimbru și crenguță de pătrunjel. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
ApăApă
7
Îndepărtați frunza de dafin, crenguța de cimbru și crenguta de pătrunjel. Se răcește ușor supa. Lucrând în loturi, supă de piure în blender cu smântână. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
CremăCremă
CimbruCimbru
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Reîncălziți ușor supa (nu fierbeți). Împărțiți între 2 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se decoreaza fiecare cu 1 lingura CR fra fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
10
Se presară cu cuburi de sfeclă rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista