Supă de sfeclă prăjită cu CR Aproxme fra aprox. che
Supa de sfeclă prăjită cu CR fra fra FRA este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, ulei de măsline, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Supă De Sfeclă Prăjită Cu CR Aproxme Fra Aprox. Che, Ciorbă de sfeclă prăjită cu cimbru, lămâie și CR Aproxme fra aprox. che, și Supă prăjită de dovleac cu cremă Fraiche.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înfășurați sfecla în folie și prăjiți până se înmoaie când este străpunsă cu furculița, aproximativ 1 oră. Mișto. Cojiți sfecla.
Tăiați 1/4 din 1 sfeclă în cuburi de 1/4 inch; rezervă pentru garnitură.
Tăiați sfecla rămasă în bucăți de 1/2 inch.
Topiți untul cu ulei într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Adăugați prazul, ceapa și țelina și gătiți până începe să se rumenească, amestecând frecvent, aproximativ 13 minute. Se amestecă ghimbir, ienibahar, piper alb și bucăți de sfeclă de 1/2 inch. Gatiti pana cand legumele incep sa se lipeasca de fundul oalei, amestecand frecvent, aproximativ 7 minute.
Adăugați 2 căni de apă, frunze de dafin, crenguță de cimbru și crenguță de pătrunjel. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 25 de minute.
Îndepărtați frunza de dafin, crenguța de cimbru și crenguta de pătrunjel. Se răcește ușor supa. Lucrând în loturi, supă de piure în blender cu smântână. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se dă la frigider.)
Reîncălziți ușor supa (nu fierbeți). Împărțiți între 2 boluri.
Se decoreaza fiecare cu 1 lingura CR fra fra.
Se presară cu cuburi de sfeclă rezervate.