Supă De Sfeclă De Spanac
Supa de sfeclă de spanac ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 214 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, brânză cheddar, paste orzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Supă de sfeclă de aur și verdeață de sfeclă, Salată De Spanac De Sfeclă, și Chipsuri De Sfeclă Cu Pesto De Spanac.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti orzo in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand este fiert, dar ferm pana la muscatura, aproximativ 11 minute.
Scurgeți, rezervând o parte din apă.
Combinați spanacul și sfecla într-un blender adăugând cât mai multă apă rezervată pentru a ajuta amestecul să se amestece fără probleme; amestecați până se omogenizează.
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă amestecul de spanac amestecat cu untul topit; gătiți până când culoarea începe să se schimbe, 5 până la 7 minute. Se amestecă apa în amestec pentru a subția lichidul. Se amestecă pastele orzo scurse în supă; condimentează cu cimbru, sare și piper.
Scoateți oala de pe foc și amestecați smântâna prin supă.
Se presară cu brânză Cheddar pentru a servi.