Supă De Scoici În Stil Hatteras
Hatteras stil Clam Chowder este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Această supă are 364 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scoici, morcovi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Supă De Scoici În Stil New England, Supă De Scoici În Stil Rhode Island, și Aragaz Lent Supă De Scoici În Stil Manhattan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți ceapa, țelina și morcovii în ulei până când încep să se înmoaie. Se amestecă cartofii, scoicile, sucul de scoici, cimbru, piper și slănină. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe 20 de minute, sau până când cartofii sunt fragede.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.