Hatteras stil Clam Chowder este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Această supă are 364 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scoici, morcovi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Supă De Scoici În Stil New England, Supă De Scoici În Stil Rhode Island, și Aragaz Lent Supă De Scoici În Stil Manhattan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți ceapa, țelina și morcovii în ulei până când încep să se înmoaie. Se amestecă cartofii, scoicile, sucul de scoici, cimbru, piper și slănină. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe 20 de minute, sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Cartofi
Morcov
țelină
Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.