Supă De Scoici Din Noua Anglie

Supă De Scoici Din Noua Anglie
New England Clam Chowder ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 260 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Funcționează bine ca o supă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați măr-slănină afumată, frunze de dafin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Cea Mai Bună Supă De Scoici Din New England, Supă De Scoici Din Noua Anglie, și Supă De Scoici Din Noua Anglie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați amestecul de cartofi și 1 1/4 căni de apă într-o cană de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la 8 minute sau până când cartofii sunt fragede. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
În timp ce cartofii gătesc, combinați 1 cană de apă rămasă, scoici, crenguțe de cimbru și frunze de dafin într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 6 minute sau până când cojile se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scoateți scoicile din tigaie folosind o lingură cu fante și aruncați orice coajă nedeschisă. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită cu ochiuri fine peste un castron; aruncați solidele. Se răcește ușor scoicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
4
Scoateți carnea din coji și tocați. Aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
5
Încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați slănină în tigaie și gătiți timp de 4 minute sau până se rumenesc și crocant, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți slănina din tigaie folosind o lingură cu fante. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
8
Adăugați țelina la picături în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Combinați făina și sucul de scoică îmbuteliat într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați amestecul de suc de scoici și lichidul de gătit rezervat în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
11
Adăugați amestecul de cartofi rezervat și cimbru tocat în tigaie; reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Se ia de pe foc. Se amestecă scoici tocate, jumătate și jumătate și sare. Împărțiți praful în mod egal între 4 boluri; presărați uniform cu slănină, piper și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
ArpagicArpagic
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
ScoiciScoici
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista