Supă De Scoici Din New England

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați supa de scoici din New England. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 431 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt, făină, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă De Scoici Din New England, Supă De Scoici Din New England, și Supă De Scoici Din New England.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, la foc mediu, adăugați untul și uleiul. Odată ce untul este topit se adaugă ceapa și usturoiul și se fierbe timp de 3 până la 4 minute până se înmoaie ușor.
Se amestecă făina și se gătește până când făina are o culoare aurie foarte palidă, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați cartofii și cimbru. Se amestecă laptele și sucul din scoicile conservate. Reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fierți, aproximativ 10 minute.
Scoateți 2 căni de pudră și piure într-un blender* până se omogenizează.
Adăugați pudră de pudră, scoici și porumb în oală. Condimentează cu sare și piper, după gust și lasă să fiarbă încă 5 minute.
Transferați în boluri individuale de supă sau într-un bol mare de supă și serviți.
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Așezați un prosop peste partea superioară a mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați la viteză mare până la netezire.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.