Supă De Scoici Cape Cod
Ciorba de scoici Cape Cod este o fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 612 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,14 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați supă de scoici din New england, cartofi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate & jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Supă De Scoici Cape Cod, Capul Anne Chowder, și Capul Mudge Halibut Chowder pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați supele și jumătate și jumătate într-un vas mare.
Se pune la foc mediu-mic până se încălzește, amestecând des. Puneți deoparte la foc mic.
Se fierb cartofii în apă timp de aproximativ 10 minute; se scurge și se adaugă la amestecul de supă.
Gatiti la foc mediu pana cand cartofii sunt fragede.
Adăugați sare și piper după gust.
Garnisiți cu roșii și arpagic, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.