Supă De Scoici
Supa de scoici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Această rețetă servește 3. O porție conține 442 calorii, 3G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de smântână grea, scoici de borcan în suc, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Supă De Scoici, Supă de scoici, și Supă De Scoici.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 până la 5 minute. Nu lăsați ceapa să se rumenească deloc. Adăugați cu grijă vermutul și amestecați cu o lingură de lemn. Se fierbe până când vermutul este redus la jumătate, aproximativ 3 minute. Tulpina scoici și suc de rezervă.
Adăugați suc de scoici și reduceți puțin, apoi adăugați smântână și reduceți la jumătate.
Adăugați sare, piper și zahăr după gust.
Adăugați supa de cartofi și aduceți la foc mic.
Adăugați scoici și gătiți doar până când scoicile sunt calde. Gustați pentru condimente și adăugați ulei de trufe, dacă utilizați.
Serviți în castron de aluat. Se acoperă cu pătrunjel tocat.