Supă De Roșii Prăjită

Supă De Roșii Prăjită
Supa de roșii prăjită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 466 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1186 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, bulion de pui, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de roșii prăjită la foc cu năut prăjit, Supă De Roșii Prăjită, și Supă de roșii prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Spălați, miezuiți și tăiați roșiile în jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
3
Răspândiți roșiile, cuișoarele de usturoi și ceapa pe o tavă de copt. Dacă folosiți roșii cherry de viță de vie pentru garnitură, adăugați-le și ele, lăsându-le întregi și pe viță de vie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
TomateTomate
CeapăCeapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Stropiți cu 1/2 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți timp de 20 până la 30 de minute sau până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Scoateți roșiile prăjite, usturoiul și ceapa din cuptor și transferați-le într-o oală mare (puneți deoparte roșiile de viță de vie prăjite pentru mai târziu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
CuptorCuptor
6
Adăugați 3/4 din bulionul de pui, frunzele de dafin și untul. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 15 până la 20 de minute sau până când lichidul s-a redus cu o treime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
7
Spălați și uscați frunzele de busuioc, dacă utilizați, și adăugați în oală. Folosiți un blender de imersie pentru a curăța supa până la omogenizare. Puneți supa la foc mic, adăugați smântână și reglați consistența cu bulionul de pui rămas, dacă este necesar. Condimentează după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Stoc De PuiStoc De Pui
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
CremăCremă
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se ornează în castron cu 3 sau 4 roșii cherry de viță de vie prăjite și un strop de smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista