Supă De Roșii-Busuioc
Reteta supa de rosii-busuioc se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție conține 81 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, veți obține o supă care servește 8. Un amestec de baghetă de pâine în diagonală, frunze de busuioc, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 34%. Rețete similare includ Supă De Soare {Supă Galbenă De Busuioc De Roșii}, Supă De Busuioc De Roșii I, și Supă de roșii și busuioc.
Instrucțiuni
Aduceți roșiile și sucul la fiert într-o cratiță mare. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 30 de minute.
Așezați amestecul de roșii și busuiocul într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în piure în tigaie; se amestecă laptele, sarea și piperul.
Adăugați cremă de brânză, amestecând bine cu un tel și gătiți la foc mediu până se îngroașă (aproximativ 5 minute). Supă de oală în boluri individuale; garnisiți cu busuioc feliat, dacă doriți.
Notă: puneți la frigider supa rămasă într-un recipient etanș până la 1 săptămână.