Supa de roșii ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $1.17 pe portie. O porție conține 132 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți roșii, sos de piper, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați supă de roșii, cum se face supă de roșii / restaurant style, Supă de roșii Zesty cu parmezan și biscuiți de roșii uscați la soare, și Supă de roșii cu tripă și cârnați (aka supă rămasă: reciclată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Sotati ceapa si usturoiul pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați morcovul și țelina; gătiți 7 până la 9 minute până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă roșiile, bulionul, sosul Worcestershire, sarea, cimbrul, piperul și sosul de ardei iute. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 20 de minute, amestecând frecvent.