Supă De Ravioli
Supa de Ravioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, morcov, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Supă De Ravioli, Supă De Ravioli, și Ravioli Și Supă De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa și cubul de bouillon la fierbere.
Așezați ravioli în oală și gătiți 5 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă spanacul, ciupercile, morcovul, mazărea și morcovii congelați, uleiul de măsline și sosul de soia; gatiti 5 minute, pana cand legumele sunt fragede. Se condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.